2017-2018 Güz Yarıyılı İş Yeri Eğitimine Gidecek Öğrencilerin Dikkatine

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında İş Yeri Eğitimine Gidecek Öğrencileri Dikkatine

İş Yeri Eğitimine Gidecek TÜM Öğrencilerin 1 adet Transkript ile birlikte İş Yeri Eğitimi Müracaat Dilekçelerini (EK-2) Bölüm Başkanlığına Teslim Etmeleri gerekmektedir.

İş yeri eğitimine gidecek öğrenciler bölüm tarafından "İş Yeri Eğitim Protokolü" imzalanan işyerlerinde uygulamaya gideceklerdir. Bunun haricinde öğrencilerde kendilerinin buldukları "İş Yeri Eğitim Yönergesi"nde belirtilen şartları sağlayan işletmelerde "İş Yeri Eğitim Protokolü"nü (EK-1) ilgili iş yerinden onaylatarak İş Yeri Eğitim Komisyonunun onayllaması halinde yapabilirler.

İş Yeri Eğitimi Kontenjan Listesinden firma seçmeden önce, ilgili firmanın çalışma alanı, işletme yeri vb özellikleri öğrenci tarafından araştırılmalı ve güncel kontenjanın durumu için İş Yeri Eğitim Komisyonuna danışılmalıdır.

İş yeri eğitim yerini kendi bulan ve protokol imzalatan öğrenciler 1. tercihe protokol imzalattıkları firmayı yazacaklardır.

İmzalı İş Yeri eğitimi Protokolü evraklarının Bölüme teslimi için son tarih : 10.08.2017 (Daha önce protokol imzalanmayan firmalar için geçerlidir. protokol imzalanan firma listesi aşağıdadır)

İş Yeri Eğitimi Müracaat Dilekçelerinin Bölüm Başkanlığına son teslim Tarihi: 25.08.2017